Ons team

Home / Ons team

Ons team bestaat uit professionele en vriendelijke medewerkers die met passie en liefde voor het vak hun beroep uitoefenen. De haarstylisten van onze salon zijn gemotiveerd en blijven op de hoogte van nieuwe trends en technieken door het volgen van cursussen.

Je kunt bij ons aangeven door welke haarstylist je geholpen wil worden.

KnipmeK(n)apsalon! is een erkend leerbedrijf en leidt leerling kappers op. Omdat een goede leerplek van belang is als basis van een carrière, besteden wij veel tijd en energie aan de opleiding en begeleiding van de leerlingen.

Het team van KnipmeK(n)apsalon!
We stellen ons graag aan je voor.

Ik ben Debby, 27 jaar oud, trotse eigenaresse van KnipmeKnap! & KnipmeK(n)apsalon!, Topstylist, Colorspecialist en gespecialiseerd in permanent. Ik ben praktijkopleider van de KnipmeK(n)apsalon! en begeleid sinds 6 jaar ook stagiaires. Sinds januari 2014 heb ik KnipmeKnap! opgericht en daar tot op de dag van vandaag geen spijt van. Ik ben getrouwd en trotse mama van mijn dochtertje Roos. Ik oefen nu 10 jaar dit beroep met veel liefde en plezier uit. Met ambitieuze werknemers en studenten in de salon vormen we een professioneel, gezellig team en zorgen we er samen voor dat iedere klant met een goed gevoel tevreden de deur uit gaat. Om me te blijven ontwikkelen in dit vak en als onderneemster blijf ik het hele jaar door cursussen volgen. Ik ben de hele week werkzaam en je kunt bij mij een afspraak maken in de salon op dinsdag, donderdag, vrijdag & zaterdag.
Mijn naam is Collinda, ik ben 19 jaar oud, ik werk 3 jaar bij KnipmeK(n)apsalon! en ik volg de opleiding Salonmanager waar ook de Allround kappersopleiding in zit.
Intussen heb ik al veel ervaring opgedaan bij KnipmeK(n)apsalon! Op dit moment ben ik aan het trainen op het zelfstandig uitvoeren van behandelingen, ik krijg dan tips en feedback zodat ik weet waar ik aan kan werken en ik hoop over enkele maanden in het bezit te zijn van mijn diploma. Ik krijg in de KnipmeK(n)apsalon! veel uitleg, trainingen en & informatie over producten zodat ik de klant goed kan adviseren en uitleg kan geven over wat het beste bij de klant en het haartype past.
Ik werk iedere dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Tot ziens bij KnipmeK(n)apsalon!

Ik ben Miriam, Topstylist, getrouwd en moeder van 2 kinderen.
Ik zit al meer dan 25 jaar in het vak en doe mijn werk nog steeds met veel liefde en plezier. Door in meerdere kapsalons te hebben gewerkt heb ik veel werkervaring.
Ik ben gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse behandelingen en ik blijf op de hoogte door het volgen van cursussen.

Op woensdag, vrijdag en zaterdag kunt je bij mij terecht in de KnipmeK(n)apsalon!, ik werk hier sinds november 2018 en je kunt ook online een afspraak bij mij boeken.

Tot ziens bij KnipmeK(n)apsalon!

Ik ben Lynn, ik ben 22 jaar oud en als Hairstylist werkzaam bij KnipmeK(n)apsalon!
Sinds februari 2020 ben ik begonnen bij KnipmeKnap! en ik heb het erg naar mijn zin.

Ik heb in 2020 mijn opleiding Allround kapper op het ROC Tilburg afgerond en ben klaar om werkervaring op te doen bij KnipmeKnap! Mijn specialiteiten liggen op het gebied van heren knippen en scheren. Door het volgen van extra cursussen ben ik me aan het specialiseren op het uitvoeren van diverse behandelingen. Je kunt bij mij een afspraak inplannen voor: heren & kinderen knippen, trimmen/scheren, kleuren, high/lowlights aanbrengen op woensdag en donderdag.

Tot snel in de KnipmeK(n)apsalon!

Mijn naam is Mirte. Ik ben 21 jaar en kom uit Dorst. Ik ben sinds juli 2020 werkzaam als Hairstylist bij KnipmeK(n)apsalon!
In 2019 heb ik mijn kappersdiploma gehaald bij Kos Kappersopleidingen waar ik ook al veel ervaring op heb gedaan. In 2020 heb ik mijn MBO 4 Salonmanager afgerond bij ROC Tilburg. Tijdens deze opleiding heb ik met veel plezier gewerkt in een kapsalon in Oosterhout. Ik vind het fijn om tijd te nemen voor klanten en KnipmeK(n)apsalon! geeft mij hier de ruimte voor.
Door cursussen en trainingen te volgen, blijf ik op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in het kappersvak. Je kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen en ik zie je graag tevreden de deur uit gaan.

Graag tot ziens bij KnipmeKnap!

Mijn naam is Zoë en ik ben 15 jaar oud.

Ik zit nog op het Cambreur College in Dongen maar ben van plan later na de middelbare school met de kappersopleiding te beginnen.

Doordat ik bij KnipmeK(n)apsalon kom helpen als het druk is kan ik al ervaring op doen en ik vind het leuk om als bijbaantje in de salon te helpen.