Ons team

Home / Ons team

Ons team bestaat uit professionele en vriendelijke medewerkers die met passie en liefde voor het vak hun beroep uitoefenen. De haarstylisten van onze salon zijn gemotiveerd en blijven op de hoogte van nieuwe trends en technieken door het volgen van cursussen.

Je kunt bij ons aangeven door welke haarstylist je geholpen wil worden.

KnipmeK(n)apsalon! is een erkend leerbedrijf en leidt leerling kappers op. Omdat een goede leerplek van belang is als basis van een carrière, besteden wij veel tijd en energie aan de opleiding en begeleiding van de leerlingen.

Het team van KnipmeK(n)apsalon!
We stellen ons graag aan je voor.

Ik ben Debby, 28 jaar oud, trotse eigenaresse van KnipmeKnap! & KnipmeK(n)apsalon!, Topstylist & Colorspecialist. Ik ben praktijkopleider van de KnipmeK(n)apsalon! en begeleid stagiaires. Sinds januari 2014 heb ik KnipmeKnap! opgericht en ben daar tot op de dag van vandaag heel blij mee. Ik ben getrouwd en mama van twee dochtertjes. Ik oefen dit beroep ruim 10 jaar met veel liefde en plezier uit. Met ambitieuze werknemers en studenten in de salon vormen we een professioneel, gezellig team en zorgen we er samen voor dat iedere klant met een goed gevoel en tevreden de deur uit gaat. Om me in het vak als topstylist en ondernemer te blijven ontwikkelen, volg ik regelmatig trainingen en cursussen. Ik ben de hele week werkzaam en je kunt voor een behandeling bij mij in de salon een afspraak maken op donderdag, vrijdag & zaterdag.
Ik ben Miriam, Topstylist, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik zit al meer dan 25 jaar in het vak en doe mijn werk nog steeds met veel liefde en plezier. Mijn werkervaring heb ik in meerdere kapsalons opgedaan. Sinds november 2018 werk ik in KnipmeK(a)psalon! Ik ben gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse behandelingen en blijf op de hoogte door het volgen van trainingen en cursussen. Op woensdag, vrijdag en zaterdag kun je bij mij terecht in KnipmeK(n)apsalon! Je kunt ook online een afspraak bij mij boeken. Tot ziens bij KnipmeK(n)apsalon!
Mijn naam is Mirte, ik ben 21 jaar en kom uit Dorst. In 2019 heb ik mijn kappersdiploma gehaald bij Kos Kappersopleidingen waar ik al veel ervaring op heb gedaan. In 2020 heb ik mijn opleiding MBO 4 Salonmanager afgerond bij ROC Tilburg. Tijdens deze opleiding heb ik met veel plezier gewerkt in een kapsalon in Oosterhout. Sinds juli 2020 ben ik als Hairstylist werkzaam bij KnipmeK(n)apsalon! Ik vind het fijn om tijd te nemen voor klanten en KnipmeK(n)apsalon! geeft mij daar de ruimte voor. Door het volgen van cursussen en trainingen, blijf ik op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in het kappersvak. Je kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen, waarna ik je graag tevreden de deur uit zie gaan. Graag tot ziens bij KnipmeK(n)apsalon!
Mijn naam is Minke. Ik ben 17 jaar en kom uit Made. Momenteel zit ik in mijn 2e jaar van de MBO 4 kappersopleiding, die ik volg op het Curio in Breda. Sinds oktober 2021 loop ik stage bij KnipmeK(n)apsalon! Hiervoor heb ik veel ervaring opgedaan in een andere salon in Dongen. Ik ben op vrijdag en zaterdag werkzaam in de salon. Naast de ervaring tijdens deze dagen leer ik veel door de trainingen die in de salon worden gegeven. Ik vind het super leuk om te zien als klanten tevreden en blij de salon uit gaan. Daarom ben ik de kappersopleiding gaan doen. Graag tot ziens bij KnipmeK(n)apsalon!