Ons team

Home / Ons team
Ons team bestaat uit professionele en vriendelijke medewerkers die met passie en liefde voor het vak hun beroep uitoefenen. De haarstylisten van onze salon zijn gemotiveerd en blijven op de hoogte van nieuwe trends en technieken door het volgen van cursussen. Je kunt bij ons aangeven door welke haarstylist je geholpen wil worden.
KnipmeK(n)apsalon! is een erkend leerbedrijf en leidt leerling kappers op. Omdat een goede leerplek van belang is als basis van een carrière, besteden wij veel tijd en energie aan de opleiding en begeleiding van de leerlingen.

Het team van KnipmeK(n)apsalon!
We stellen ons graag aan je voor.

Naam: Debby
Woonplaats & leeftijd: Dongen/ Nog geen 30 jaar.
Burgerlijke staat: / kinderen: Getrouwd en mama van twee dochtertjes Roos & Amy.
Hobby(s): Haarcreaties maken en werken in de salon, een drankje en spelletjesavond met vrienden, filmpje kijken, naar de Efteling met mijn gezin, een dansje doen in het café, een terrasje pakken en lekker eten en drinken!
Functie: Eigenaresse / Topstylist & Praktijkopleider.
Ervaringsjaren: 12 jaar / Begonnen met KnipmeK(n)apsalon in 2014 en tot op de dag van vandaag daar erg blij mee.
Specialiteiten: Make-overs. van lang naar kort of andersom, kleurtranformaties, blond kleuringen, balayages en felle kleuringen. Ik geef graag advies en informeer naar alle mogelijkheden. Mijn doel is dat jij met een super goed gevoel en een mooi verzorgd kapsel de salon verlaat en ook weer terugkomt.
Favoriet: droogshampoo, speciaal bier & glitterkleding.

Ik ben Miriam, Topstylist, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik zit al meer dan 25 jaar in het vak en doe mijn werk nog steeds met veel liefde en plezier. Mijn werkervaring heb ik in meerdere kapsalons opgedaan. Sinds november 2018 werk ik in KnipmeK(a)psalon! Ik ben gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse behandelingen en blijf op de hoogte door het volgen van trainingen en cursussen. Op woensdag, vrijdag en zaterdag kun je bij mij terecht in KnipmeK(n)apsalon! Je kunt ook online een afspraak bij mij boeken. Tot ziens bij KnipmeK(n)apsalon!
Mijn naam is Minke. Ik ben 17 jaar en kom uit Made. Momenteel zit ik in mijn 2e jaar van de MBO 4 kappersopleiding, die ik volg op het Curio in Breda. Sinds oktober 2021 loop ik stage bij KnipmeK(n)apsalon! Hiervoor heb ik veel ervaring opgedaan in een andere salon in Dongen. Ik ben op vrijdag en zaterdag werkzaam in de salon. Naast de ervaring tijdens deze dagen leer ik veel door de trainingen die in de salon worden gegeven. Ik vind het super leuk om te zien als klanten tevreden en blij de salon uit gaan. Daarom ben ik de kappersopleiding gaan doen. Graag tot ziens bij KnipmeK(n)apsalon!