Ons team

Home / Ons team
Ik ben Debby, 26 jaar oud, trotse eigenaresse van KnipmeKnap! & KnipmeK(n)apsalon!, topstylist, kleurspecialist en gespecialiseerd in permanent. Ik ben praktijkopleider van de KnipmeK(n)apsalon! en begeleid sinds 5 jaar ook stagiaires. Sinds januari 2014 heb ik KnipmeKnap! opgericht en daar tot op de dag van vandaag geen spijt van. Ik ben getrouwd en trotse mama van mijn dochtertje Roos. Ik oefen nu voor 10 jaar dit beroep met veel liefde en plezier uit, met leergierige, ambitieuze werknemers en studenten in de salon vormen we een professioneel, gezellig team en zorgen we er samen voor dat iedere klant met een goed gevoel, tevreden de deur uit gaat en dan ook weer terug komt. Om me te blijven ontwikkelen in dit vak en als onderneemster blijf ik het hele jaar door cursussen volgen. Ik ben de hele week werkzaam en u kunt bij mij een afspraak maken in de salon op dinsdag, donderdag, vrijdag & zaterdag.
Mijn naam is Collinda en ik ben 18 jaar oud. Ik werk sinds 2 jaar bij KnipmeK(n)apsalon! en ik volg de opleiding Salonmanager waar ook de Allround kappersopleiding in zit. Intussen heb ik al veel ervaring opgedaan bij KnipmeKnap! en kan ik nu: haren wassen, drogen, finishen, een egale kleuring opzetten, high & lowlights aanbrengen, kleur uitspoelen, wenkbrauwen epileren en kleuren, watergolf indraaien, heren scheren en afspraken inplannen met de klant. Op dit moment ben ik aan het trainen op het zelfstandig uitvoeren van behandelingen, ik krijg dan tips en feedback zodat ik weet waar ik aan kan werken. Ik krijg in de KnipmeK(n)apsalon! veel uitleg & informatie over producten zodat ik de klant goed kan adviseren en uitleg kan geven over wat het beste bij de klant en het haartype past. Ik werk iedere vrijdag en zaterdag.
Ik ben Miriam, Hairstylist, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik zit al meer dan 25 jaar in het vak en doe mijn werk nog steeds met veel liefde en plezier. Door in meerdere kapsalons te hebben gewerkt heb ik veel werkervaring. Ik ben gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse behandelingen en ik blijf op de hoogte door het volgen van cursussen.
Op woensdag, vrijdag en zaterdag kunt u bij mij terecht in de KnipmeK(n)apsalon!, ik werk hier sinds november 2018 en u kunt ook online een afspraak bij mij boeken. Tot ziens bij KnipmeKnap!
Mijn naam is Ciska, ik heb bijna 20 jaar een kapsalon gehad. Daarvoor heb ik jarenlang bij een andere kapper in Oosterhout gewerkt.
Op dit moment werk ik als ZZP-er in diverse kapsalons. Ook volg ik nog cursussen op het kappersgebied. Vanaf juni 2019 wordt ik wel eens door Debby ingeschakeld wanneer ze extra hulp nodig hebben of om in te vallen voor een collega. U kunt dan online via de website een afspraak bij mij inplannen. Wie weet zie ik u weer bij de KnipmeK(n)apsalon!
Ik ben Lynn en ik ben 22 jaar oud. Sinds februari ben ik begonnen bij KnipmeK(n)apsalon! en heb het erg naar me zin.
Ik heb zojuist mijn opleiding Allround kapper op het ROC Tilburg afgerond en ben klaar om werkervaring op te doen bij KnipmeKnap! Mijn specialiteiten liggen op het gebied van heren knippen. Door het volgen van extra cursussen hoop ik binnenkort in het bezit te zijn van Barber-certificaten. U kunt bij mij een afspraak inplannen voor: heren & kinderen knippen, trimmen/scheren, kleuren, high/lowlights aanbrengen en een watergolf of föhn behandeling. Ik werk op dinsdag, donderdag en zaterdag in de KnipmeK(n)apsalon!
Mijn naam is Mirte. Ik ben 20 jaar en kom uit Dorst. In 2019 heb ik mijn kappersdiploma gehaald bij Kos Kappersopleidingen waar ik ook al veel ervaring op heb gedaan. Afgelopen jaar heb ik mijn MBO 4 Salonmanager afgerond bij ROC Tilburg. Tijdens deze opleiding heb ik met veel plezier gewerkt in een kapsalon in Oosterhout. Ik vind het fijn om tijd te nemen voor de klanten en KnipmeK(n)apsalon! geeft mij hier de ruimte voor. Door cursussen en trainingen te volgen, blijf ik op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in het kappersvak. U kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen en ik zie u graag tevreden de deur uit gaan. Graag tot ziens bij KnipmeKnap!
Ik ben Carli, 37 jaar oud. Op dit moment heb ik 20 jaar ervaring als allround kapster en ik oefen nog elke dag mijn vak met passie en plezier uit. Als knipspecialiste heb ik verschillende knipcursussen gedaan. Naast het knippen kun je ook voor alle andere behandelingen bij mij terecht. Het belangrijkste vind ik het om het mooie in een persoon naar voren te halen door een kapsel te maken dat bij iemands gezicht en persoonlijkheid past. Wat mij drijft is dat iemand gelukkig de kapsalon verlaat. Ik ben aanwezig op donderdag, vrijdag en zaterdag.