Ons team

Home / Ons team
Ik ben Debby, 26 jaar oud, trotse eigenaresse van KnipmeKnap! & KnipmeK(n)apsalon!, Hairstylist, Kleurspecialist en gespecialiseerd in permanent. Ik ben praktijkopleider van de KnipmeK(n)apsalon! en begeleid sinds 5 jaar ook stagiaires. Sinds januari 2014 heb ik KnipmeKnap! opgericht en daar tot op de dag van vandaag geen spijt van. Ik ben getrouwd en afgelopen augustus mama geworden van mijn eerste kindje. Ik oefen nu voor 10 jaar dit beroep met veel liefde en plezier uit, met leergierige, ambitieuze werknemers en studenten in de salon vormen we een professioneel, gezellig team en zorgen we er samen voor dat iedere klant met een goed gevoel, tevreden de deur uit gaat en dan ook weer terug komt. Om me te blijven ontwikkelen in dit vak en als onderneemster blijf ik het hele jaar door cursussen volgen. Ik ben de hele week aan het werk en u kunt bij mij een afspraak maken in de salon op dinsdag, donderdag, vrijdag & zaterdag.
Mijn naam is Collinda en ik ben 18 jaar oud. Ik werk sinds 2 jaar bij KnipmeK(n)apsalon! en ik volg de opleiding Salonmanager waar ook de Allround kappersopleiding in zit. Intussen heb ik al veel ervaring opgedaan bij KnipmeKnap! en kan ik nu: haren wassen, drogen, finishen, een egale kleuring opzetten, high & lowlights aanbrengen, kleur uitspoelen, wenkbrauwen epileren en kleuren, watergolf indraaien maar ook afspraken inplannen met de klant. Op dit moment ben ik aan het trainen op het zelfstandig uitvoeren van een behandeling ik krijg dan tips en feedback zodat ik weet waar ik aan kan werken. Ik krijg in de KnipmeK(n)apsalon! veel uitleg & informatie over producten zodat ik de klant goed kan adviseren en uitleg kan geven over wat het beste bij de klant en het haartype past. Ik werk iedere vrijdag en zaterdag.
Ik ben Miriam, Hairstylist, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik zit al meer dan 25 jaar in het vak en doe mijn werk nog steeds met veel liefde en plezier. Door in meerdere kapsalons te hebben gewerkt heb ik veel werkervaring. Ik ben gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse behandelingen en ik blijf op de hoogte door het volgen van cursussen.
Op woensdag, vrijdag en zaterdag kunt u bij mij terecht in de KnipmeK(n)apsalon!, ik werk hier sinds november 2018 en u kunt ook online een afspraak bij mij boeken. Tot ziens bij KnipmeKnap!
Mijn naam is Ciska, ik heb bijna 20 jaar een kapsalon gehad. Daarvoor heb ik jarenlang bij een andere kapper in Oosterhout gewerkt.
Op dit moment werk ik als ZZP-er in diverse kapsalons. Ook volg ik nog cursussen op het kappersgebied. Vanaf juni 2019 wordt ik wel eens door Debby ingeschakeld wanneer ze extra hulp nodig hebben of om in te vallen voor een collega. U kunt dan online via de website een afspraak bij mij inplannen. Wie weet zie ik u weer bij de KnipmeK(n)apsalon!
Ik ben Ellen, 28 jaar oud en kom uit Tilburg. In 2010 heb ik mijn eerste kappersdiploma behaald en ik ben dus al weer heel wat jaren actief in dit mooie vak.
Het is mijn passie om mooi haar te maken en zo iedere klant met een super goed gevoel de deur uit te laten gaan. Het werk in de KnipmeK(n)apsalon! is een nieuwe uitdaging voor mij en ik heb er heel veel zin in. Ik ben gespecialiseerd in het opsteken van haar voor feestjes, een gala of bruidskapsel maar voor een vlotte coupe kunt u ook bij mij terecht. U kunt bij mij een afspraak maken op woensdag, donderdag en vrijdag. Hopelijk zie ik jullie snel in de salon voor een mooi top kapsel!
Ik ben Lynn en ik ben 21 jaar oud. Sinds afgelopen februari ben ik begonnen bij KnipmeK(n)apsalon! en heb het erg naar me zin.
Ik zit in het laatste jaar van de opleiding Allround kapper op het ROC Tilburg. Hiervoor heb ik al veel ervaring opgedaan. Op dit moment ben ik druk aan het trainen voor mijn eind examens in mei en ben ik aan het specialiseren op het gebeid van heren knippen. Door het volgen van extra cursussen hoop ik binnenkort in het bezit te zijn van Barbercertificaten. U kunt bij mij een afspraak inplannen voor: heren & kinderen knippen, trimmen/scheren, kleuren, high/lowlights aanbrengen en een watergolf of föhn behandeling. Ik werk op woensdag, donderdag en zaterdag in de KnipmeK(n)apsalon!