Ons team bestaat uit professionele en vriendelijke medewerkers die met passie en liefde voor het vak hun beroep uitoefenen. De haarstylisten van onze salon zijn gemotiveerd en blijven op de hoogte van nieuwe trends en technieken door het volgen van cursussen. Je kunt bij ons aangeven door welke haarstylist je geholpen wil worden. KnipmeK(n)apsalon! is een erkend leerbedrijf en leidt leerling kappers op. Omdat een goede leerplek van belang is als basis van een carrière, besteden wij veel tijd en energie aan de opleiding en begeleiding van de leerlingen.

Het team van KnipmeK(n)apsalon! We stellen ons graag aan je voor.

Naam: Debby
Woonplaats & leeftijd: Ik ben een echte Dongense en nog net geen 30 jaar.
Burgerlijke staat: / kinderen: Gehuwd en mama van twee dochters: Roos & Amy.
Hobby(s): Mooie haarcreaties maken en werken in de salon, een drankje en spelletjesavond met vrienden, naar de Efteling met mijn gezin, een dansje doen in het café, een terrasje pakken, lekker eten en drinken en natuurlijk eens per jaar: Carnaval. Ik hou van Brabantse gezellgiheid!
Functie: Eigenaresse, Topstylist & Praktijkopleider.
Ervaringsjaren: 13 jaar. Begonnen met KnipmeK(n)apsalon! in 2014 en tot op de dag van vandaag daar erg blij mee.
Specialiteiten: Make-overs. Van lang haar naar kort of andersom, kleurtranformaties, blond kleuringen, balayages/foliages, felle kleuringen en bruidskapsels vind ik geweldig om te doen! Ik geef graag advies en informeer naar alle mogelijkheden. Mijn doel is dat jij met een super goed gevoel en een mooi verzorgd kapsel de salon verlaat en ook weer terugkomt.
Favorieten: Invisible dry-shampoo van Davines, OI OIl, dry-texturizer, Extra strong hairspray van Davines, speciaal bier & glitterkleding.

Naam: Miriam Woonplaats & leeftijd: Kaatsheuvel. Ik ben de oudste van het stel.
Burgerlijke staat: / kinderen: Gehuwd en moeder van twee kinderen.
Hobby’s: Gezellig met vrienden weg en het gezin, uit eten, wijntje, cafe'tje, shoppen en vakanties.
Functie: Topstylist.
Ervaringsjaren: Al meer dan 25 jaar in het kappersvak en sinds november 2018 werkzaam in de KnipmeK(n)apsalon! Specialiteiten: Ik ben gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse behandelingen zoals knippen, föhnen, highlights, balayages en verven. Eigenlijk vind ik alles leuk om te doen maar het belangrijkste en leukste vind ik dat jij tevreden mijn stoel verlaat.
Favorieten: Parfum, Heart of glass treatment van Davines, Love smooth Quick mask van Davines en wijn.

Naam: Minke
Woonplaats & leeftijd: Made en Dongen en ik ben 18 jaar oud.
Burgerlijke staat: Vriend
Hobby’s: Met mijn vriendinnen op stap en naar festivals gaan. Ook vind ik sporten erg leuk en haal ik er veel plezier uit om leuke dingen te doen met mijn vriend.
Functie: Salon-assistent, Ladies-stylist & Nagelstylist.
Ervaringsjaren: Ik ben momenteel het laatste jaar van mijn niveau 4 van de kappersopleiding aan het afronden en loop anderhalf jaar mee bij de KnipmeK(n)apsalon, waar ik het erg naar mijn zin heb.
Specialiteiten: Ik zet vaak kleuringen en high/low lights op, wat ik heel leuk vind om te doen. Ook knip ik dames en kinderen en zet ik wel eens een watergolf in. Ik vind het altijd superleuk om te zien wanneer een klant blij met het kapsel naar huis gaat. Dat is mijn doel.
Favorieten: Sushi, mojito, stijltang en Texturizing Dust van Davines.

Naam: Cavin Smits Woonplaats & Leeftijd: ik woon in Dongen en ik ben 16 jaar oud. Hobby’s: hockeyen, helpen met oma in de tuin. Ervaringsjaren: 0, ik ben pas gestart met werken bij KnipmeK(n)apsalon! Specialiteiten: verven, haren wassen, ook zorg ik ervoor dat de salon opgeruimd en netjes blijft. Favorieten: haren wassen & verven

Naam: Tara van Wanrooij
Woonplaats & leeftijd: Dongen en ik ben 13 jaar!
Hobby'(s): ik badminton al 5 jaar! Ook vind ik het leuk om dingen te doen met mijn familie zoals uitjes naar de Efteling, naar het bos en met mijn vriendinnen kletsen :)
Functie: salon-assistent
Ervaringsjaren: ik ben nieuw in het kappersvak en ik vind het daarom heel leuk om bij KnipmeK(n)apsalon! te werken en nieuwe dingen te leren.
Specialiteiten: haren wassen, föhnen, schoonmaken van de salon & klanten ook ontvangen.
Favorieten: Heart of glass treatment van Davines en wassen.