Ons team

Home / Ons team

Ons team bestaat uit professionele en vriendelijke medewerkers die met passie en liefde voor het vak hun beroep uitoefenen. De haarstylisten van onze salon zijn gemotiveerd en blijven op de hoogte van nieuwe trends en technieken door het volgen van cursussen.

Je kunt bij ons aangeven door welke haarstylist je geholpen wil worden.

KnipmeK(n)apsalon! is een erkend leerbedrijf en leidt leerling kappers op. Omdat een goede leerplek van belang is als basis van een carrière, besteden wij veel tijd en energie aan de opleiding en begeleiding van de leerlingen.

Het team van KnipmeK(n)apsalon!
We stellen ons graag aan je voor.

Ik ben Debby, 27 jaar oud, trotse eigenaresse van KnipmeKnap! & KnipmeK(n)apsalon!, topstylist, kleurspecialist en gespecialiseerd in permanent. Ik ben praktijkopleider van de KnipmeK(n)apsalon! en begeleid sinds 6 jaar ook stagiaires. Sinds januari 2014 heb ik KnipmeKnap! opgericht en daar tot op de dag van vandaag geen spijt van.
Ik ben getrouwd en trotse mama van mijn dochtertje Roos. Ik oefen nu 10 jaar dit beroep met veel liefde en plezier uit. Met leergierige, ambitieuze werknemers en studenten in de salon vormen we een professioneel, gezellig team en zorgen we er samen voor dat iedere klant met een goed gevoel tevreden de deur uit gaat en dan ook weer terug komt. Om me te blijven ontwikkelen in dit vak en als onderneemster blijf ik het hele jaar door cursussen volgen. Ik ben de hele week werkzaam en u kunt bij mij een afspraak maken in de salon op dinsdag, donderdag, vrijdag & zaterdag.
Mijn naam is Collinda en ik ben 19 jaar oud. Ik werk sinds 3 jaar bij KnipmeK(n)apsalon! en ik volg de opleiding Salonmanager waar ook de Allround kappersopleiding in zit. Intussen heb ik al veel ervaring opgedaan bij KnipmeKnap! en kan ik nu: haren wassen, drogen, finishen, een egale kleuring opzetten, high & lowlights aanbrengen, kleur uitspoelen, wenkbrauwen epileren en kleuren, watergolf indraaien, heren scheren en afspraken inplannen met de klant. Op dit moment ben ik aan het trainen op het zelfstandig uitvoeren van behandelingen, ik krijg dan tips en feedback zodat ik weet waar ik aan kan werken. Ik krijg in de KnipmeK(n)apsalon! veel uitleg & informatie over producten zodat ik de klant goed kan adviseren en uitleg kan geven over wat het beste bij de klant en het haartype past. Ik werk iedere dinsdag, vrijdag en zaterdag.
Ik ben Miriam, Hairstylist, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik zit al meer dan 25 jaar in het vak en doe mijn werk nog steeds met veel liefde en plezier. Door in meerdere kapsalons te hebben gewerkt heb ik veel werkervaring. Ik ben gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse behandelingen en ik blijf op de hoogte door het volgen van cursussen.
Op woensdag, vrijdag en zaterdag kunt u bij mij terecht in de KnipmeK(n)apsalon!, ik werk hier sinds november 2018 en u kunt ook online een afspraak bij mij boeken. Tot ziens bij KnipmeKnap!
Ik ben Lynn en ik ben 22 jaar oud. Sinds februari 2020 ben ik begonnen bij KnipmeK(n)apsalon! en heb het erg naar me zin.
Ik heb zojuist mijn opleiding Allround kapper op het ROC Tilburg afgerond en ben klaar om werkervaring op te doen bij KnipmeKnap! Mijn specialiteiten liggen op het gebied van heren knippen. Door het volgen van extra cursussen hoop ik binnenkort in het bezit te zijn van Barber-certificaten. U kunt bij mij een afspraak inplannen voor: heren & kinderen knippen, trimmen/scheren, kleuren, high/lowlights aanbrengen en een watergolf of föhn behandeling. Ik werk op dinsdag, donderdag en zaterdag in de KnipmeK(n)apsalon!
Mijn naam is Mirte. Ik ben 21 jaar en kom uit Dorst. In 2019 heb ik mijn kappersdiploma gehaald bij Kos Kappersopleidingen waar ik ook al veel ervaring op heb gedaan. Afgelopen jaar heb ik mijn MBO 4 Salonmanager afgerond bij ROC Tilburg. Tijdens deze opleiding heb ik met veel plezier gewerkt in een kapsalon in Oosterhout. Ik vind het fijn om tijd te nemen voor de klanten en KnipmeK(n)apsalon! geeft mij hier de ruimte voor. Door cursussen en trainingen te volgen, blijf ik op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in het kappersvak. U kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen en ik zie u graag tevreden de deur uit gaan. Graag tot ziens bij KnipmeKnap!