Algemene voorwaarden

Home / Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden voor het leveren van onze diensten.

  • Afspraken kunnen telefonisch tot twee werkdagen voor de afspraak kosteloos worden verplaatst of geannuleerd, zodat de tijd die daarvoor in de agenda stond gereserveerd weer kan worden opgevuld. We zijn telefonisch bereikbaar tijdens de openingstijden van de salon. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen.
  • Afspraken die binnen een werkdag worden verplaatst of geannuleerd kunnen, vanwege de tijd die hiervoor in onze agenda staat gereserveerd, voor 50% in rekening worden gebracht. Het is wenselijk hiervoor telefonisch contact op te nemen met de salon.
  • Afspraken die een uur of korter voor aanvang van de afspraak worden geannuleerd of bij het niet op komen dagen van de afspraak, worden voor 100% in rekening gebracht.
  • Uitgebreide kleurbehandelingen zoals: highlights en balayage, maar ook haarverlenging en/of een haarverdikking dienen vooraf aanbetaald te worden.
  • Aanbetalingen die betaald zijn voor het reserveren van tijd in onze agenda, worden niet teruggestort.
  • KnipmeK(n)apsalon! geeft verzorgingsadvies voor het juiste onderhoud van zowel kapsel, kleuring & haar-extensions die wij leveren en is niet aansprakelijk voor vervaging van de kleur, slijtage en beschadiging aan het haar wanneer de gegeven adviezen niet worden opgevolgd.

Garantie

Wij willen onze klanten een fijne behandeling en goede service bieden. Voor de behandeling maken we een analyse van het haar en geven advies over de gewenste en mogelijke behandelingen. Het kan echter voorkomen dat een pony nog niet direct lekker valt of een kleuring niet meteen dekkend is. Dit kan aan de valling of structuur van het haar liggen.
Daarom denken wij graag met je mee. Mocht je na de behandeling niet helemaal tevreden zijn, neem dan contact met ons op. Liefst binnen twee werkdagen na de laatste behandeling in de salon. We lossen het graag voor en samen met je op. Vaak is dit mogelijk door een kleine aanpassing aan het kapsel.

We zijn telefonisch bereikbaar tijdens de openingstijden van de salon. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.