Bruid

Home / Bruid
Je gaat trouwen?! Van harte Gefeliciteerd!
Het gaat een prachtige dag worden.Als bruid hoor jij volgens ons de mooiste dag van je leven te hebben en wij vinden het een eer om daar deel van uit te mogen maken. Bij KnipmeK(n)apsalon! hebben we jaren ervaring in het verzorgen van bruidskapsels, bruidsmake-up en verzorgen we sinds kort ook bruidsnagels.Bij een prachtige jurk hoort ook mooi haar en mooie make-up daarom bieden we verschillende mogelijkheden aan en kijken we samen met jou waar de behoefte ligt.Wij zorgen ervoor dat jij deze dag straalt!Ongeveer vier tot zes weken van tevoren maken we een afspraak voor een proefkapsel en proef make-up. Dit kan via onze website of door met ons te bellen, we leggen dan meteen de ochtend van de bruiloft voor je vast.

Samen kijken we naar wat er het mooiste past bij jou. Na de proefsessie maken we een afspraak voor het bruidspakket op maat op locatie of bij ons in de salon. Wat voor jou prettig is, wij komen overal op locatie en zorgen voor materialen. Belangrijkste vinden wij dat jij geniet en kunt ontspannen van zowel de proefsessie als op de Dag!

Het gevoel moet goed zijn. Voor een vrijblijvend gesprek, kennismaking of aanvullende informatie ben je van harte welkom bij ons in de salon.