Corona maatregelen

Home / Corona maatregelen

Corona maatregelen

Bij KnipmeK(n)apsalon! ontvangen wij je graag, maar wel op een veilige manier! 🍀

Vind je het spannend om naar de salon te komen in deze tijd? Dan denken wij graag met je mee, we kunnen bijvoorbeeld een afspraak maken op een rustig moment.
Onze behandelplekken zitten 1,5 meter uit elkaar, onze medewerkers desinfecteren na iedere klant de materialen, meubels en eigen handen.
We dragen sinds 30 september 2020 een mondkapje en wanneer we gezondheidsklachten hebben blijven wij thuis en laten wij ons testen.
We zijn heel blij dat wij ons vak mogen blijven uitoefenen en gaan hier daarom verstandig mee om want wij nemen jouw gezondheid en die van ons zelf zeer serieus.


-Houd 1,5 meter afstand van elkaar, voor de salon en in de salon.
-Blijf thuis als u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°) of koorts.
-Blijf thuis wanneer u getest bent op het coronavirus en nog geen uitslag heeft gehad.
-Blijf thuis als iemand in huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten en/of afwachtend is op de uitslag van een coronatest.
-Het is sinds 1 dec verplicht door de overheid een mondkapje te dragen in de kapsalon. Mocht u geen mondkapje hebben kunt u die bij ons verkrijgen.
-Kom alleen naar de salon. Een minderjarig kind en mensen die door een beperking begeleiding nodig hebben mogen naar de salon vergezeld worden door één volwassene.
-Desinfecteer bij binnenkomst uw handen na het ophangen van de jas.
-Volg altijd de aanwijzingen van de medewerkers op.
-Betaal contactloos met pin of mobiel.

Wij ontvangen voorlopig alleen klanten op afspraak!
Je kunt telefonisch, online en/of direct na de behandeling een afspraak maken.

Tips om ons mee te helpen:

-Was je haren, als je kunt, van te voren. Het is 1 moment van contact minder en bespaart onze medewerkers desinfectie tijd.
-Neem voor kinderen een speelgoedje/boekje mee omdat wij geen kist met speelgoed meer hebben staan.
-Wacht bij binnenkomst bij de deur tot een van onze kapsters je ontvangt. Zij zal vragen stellen vanwege de gezondheidscheck.